PUHEENJOHTAJALTA

Hei

Syksy on taas tullut ja talvea lähestytään.

Tervehdys

Kaikki on jo varmaankin lehdistä lukenut koronatilanteen heikentymisestä meillä Porvoossakin.

Kokoukset ja kerhot on peruttu, rajoituksia monissa kaupungin toiminnoissa 13.12 saakka,

vierailurajoituksia/-kieltoja hoivakodeissa ja osastoilla jne. Saattohoidossa olevan kohdalla vierailuista joustetaan.

Rajoituksista voi lukea tarkemmin Porvoon kaupungin sivuilta.

Nyt meille kaikille on tärkeätä että noudatetaan tunnollisesti hygienia- ja maskisuosituksia, sekä pidetään turvavälit.

Vaikka tilanne näyttääkin nyt hankalalta, pidetään mieli valoisana ja odotetaan lämpimin mielin joulua.

Pidetään Muistiyhdistyksen peruuntunut kokous myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Askarruttavissa asioissa voi aina olla yhteydessä Muistiyhdistykseen. Minä vastaan puhelimeen arkisin työpäiväni jälkeen, Seija päivälläkin.

Oikein leppoisaa ja rauhallista joulun odotusta kaikille.

Iloista ja positiivista mieltä kaikille.

T:Tuula

..