YHDISTYSKESKUS TIEDOTTAA

KirPorvoon Yhdistyskeskus ry ja Porvoon kaupunki aloittaa syksyllä yhteistyön järjestämällä avoimia Info-tilaisuuksia Kumppanuustalo Mitassa, Mannerheiminkatu 20 K, kellarikerros, auditorio.

10.12.2020 klo 13.00 - 14.00 Vapaaehtoistyön kentän ajankohtaiset asiat sekä hyvinvointityön koordinaatio Petra Bärlund-Hämäläinen

Hyvinvointi- ja vapaaehtoiskoordinaattori

Tilaisuudet kestävät tunnin, asiantuntija esittelee asian 30 min ja kysymyksille ja keskustelulle 30 min.

Noudatamme turvavälejä ja hyvää käsihygieniaa !

Tilaisuudet jatkuvat kevätkaudella 2021. Jos yhdistyksellänne on toiveita tai ehdotuksia, mitä asioita tai aiheita keväällä käsiteltäisiin, ole yhteydessä. Käsiteltävät asiat voivat olla muitakin kuin sosiaali- ja terveystoimen asioita. Hallitus käsittelee ehdotukset ja toiveena on, että suunnitelma kevääksi olisi valmiina vuoden loppuun mennessä.

eila.kohonen@pp2.inet.fi tai nina.koskela@porvoonmitta.fi

tervetuloa !

Eila Kohonen, puheenjohtaja, puh 040 534 1983 (oma) 044 983 5259 (Yhdistyskeskus)